Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Nanopod

Nanopod - Gezond en GroenDe Nanopod maakt water zacht, lekker en alkalisch en helpt het lichaam tegen verzuring. De Nanopod zorgt ook voor natuurlijke ionisatie energie en helpt daardoor het lichaam om de cellen in een goede balans te houden. Het drinken van water is noodzakelijk voor een goede gezondheid. De Nanopod voegt daar een extra dimensie aan toe.

Vul je Nanopod met water:
-wacht 3 minuten - En drink alkalisch water

Alkalisch water houdt  je lichaam in goede conditie en ondersteunt de algehele gezondheid.
Leverbare kleuren: Wit, Groen, Rood, Antra-ciet, Blauw, Zwart, RVS.


Help mee aan de vermindering van plastic afval afkomstig van waterflessen. Ontzie het milieu en stap over op duurzaamheid.

.

Nanopod - Serie Thee - Zisha Pod De Nanopod voor thee noemen wij de Zisha Pod. Deze is anders vervaardigd dan de Nanopod voor water.

De buitenste wand van de Zisha Pod is van de hoogste RVS kwaliteit terwijl de binnenste wand is gemaakt van hetzelfde Zisha Aarde materiaal dat al vele honderden jaren wordt gebruikt voor de welbekende Chinese theepotjes, door zovelen in de Wereld gebruikt voor hoge kwaliteit thee├źn. De Zisha Pod geeft een toegevoegde waarde aan uw thee en houdt intussen de temperatuur lang vast door de vacuumruimte tussen de 2 wanden.

Met de Nanopod kunt u profiteren van alkalisch en ionisch water en met de Zisha Pod beschikt u over dezelfde voordelen van de beroemde Chinese Zisha theepotjes, maar nu in een uitvoering die u mee kunt nemen waar u ook gaat. Alle Nanopods en Zisha Pods worden geleverd in een speciale geschenkdoos. De schoudertas kunt u bestellen op de pagina met assessoires.

Leverbare kleuren: Bruin en groen.

 

.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec