Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Straus Bascule Bridge Kit 01Waarschijnlijk de coolste brug die we maken, dit is een replica van het Joseph Strauss-ontwerp dat in de jaren 1920 en 1930 in heel Noord-Amerika werd gemaakt. Bekende bruggen van dit type zijn de Johnston Street (Blue Bridge) in Victoria, B.C., Wishka River bridge in Washington, de Ashtaula Bridge in Ohio, de Cherry Street bridge in Toronto en de Third Street Bridge in San Francisco.
Deze brug is gemaakt voor houten treinstellen en is een elegante herinnering aan de coole vakwerkbruggen die jaren geleden werden gebouwd en nog steeds in gebruik zijn! Geweldig om te gebruiken voor schoolbrugstudies en om meer te leren over interessante verbindingen, deze kit zal een nieuw niveau van verfijning brengen in het spelen met houten auto’s en treinen. Graffiti is niet inbegrepen, maar dat geeft je wel de kans om creatief te zijn!

Leeftijdsclassificatie: 7+ De bridgekits kunnen worden gemaakt door jongeren vanaf ongeveer 7 jaar oud, maar we vinden het leuk dat het zowel interessant als boeiend is voor kinderen van alle leeftijden – tot 90-plussers! Ze werken aan re-creaties, dus ze zijn geweldig voor schoolbrugprojecten.

Afmeting: 53 x 25 x 7,5 cm.

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input