Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Frisbees

Eco vliegende schijf Space Flyer 22 ECO FrisbeeEen klassieker onder onze promotionele artikelen, deze frisbee wordt geleverd met een zeer groot ontwerpgebied en een scala aan merkopties. Stapelbare ringvormige frisbee. Gemaakt van organisch plastic en verkrijgbaar in vele mooie natuurlijke kleuren. Doorsnee: 22cm.

Leverbare Kleuren: Abrikoos, Hazelnoot, Korenbloem, Leisteen, Lila en Munt.

 

 

 

 

ECO Frisbee Digitaal 22 cm GerecycledDe Green & Good Frisbee is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het wordt alleen geleverd met een digitale print en is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Geweldige give-away voor de zomer en festivals. Tegen meerprijs kunnen PMS-gematchte kleuren worden aangeboden.
Gemaakt van: Gerecycled plastic

Afmeting: 22,0 x 22,0 x 2,4 cm.

 

 

 

 

 

Recycled Social Plastic Frisbee ModelWoW! Een nieuw product: Frisbee RPP: Een frisbee gemaakt van 100% gerecycled Social Plastic! Deze frisbee is gemaakt van het Social Plastic van Plastic Bank: Plastic Bank is een internationale organisatie die van plastic afval een bron van inkomsten maakt voor mensen in ontwikkelingslanden. Van al dit opgehaalde plastic afval worden weer producten gemaakt, en die mogen het label ‘’Social Plastic’’ voeren. En we kunnen hem ook bedrukken!

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input