Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Tassen

RPET Cooler Bag 01Een prachtige design koeltas gemaakt van 100% Recycled PET. Ook de handige hengsels zijn gemaakt van gerecycled PET! De tas heeft twee soorten hengsels: Als gewone tas te dragen of met het herstelbare lange hengsel langs je schouders. De binnenkant is voorzien van een aluminium folie, alles blijft heerlijk koud. De tas is voorzien van een rits aan de bovenkant. Maar ook aan de voorkant zit een vakje met ritssluiting, voor bijvoorbeeld je telefoon en sleutels.

Afmeting: 40 × 44 × 10 cm.

 

Impact AWARE basic RPET toilettas 01Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal vertellen over duurzaamheid! Deze Impact toilettas is gemaakt met 300D RPET met AWARE ™ tracer. Met AWARE ™ zijn het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd, door gebruik te maken van de unieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. In deze toilettas past gemakkelijk al je dagelijkse benodigdheden als je onderweg bent. De toilettas heeft een simplistisch ontwerp. Door gebruik te maken van deze toilettas heb je 1,4 500ml PET-flessen hergebruikt en 0,84 liter water bespaard. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 13 x 8 x 21 cm.

RPET Opvouwbare TasDeze tas is gemaakt van 5 oude PET flessen, en is geheel opvouwbaar, in een bijgeleverd zakje. Het zakje kan worden gepersonaliseerd, maar ook de tas zelf.

Afmeting: 47 × 1 × 36 cm.

 

 

 

 

Cottonel Colour Katoenen boodschappentas met lange hengsels. Gewicht 180 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.

Afmeting: 38 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Impact AWARE RPET koeltasDeze AWARE ™ koeltas is de perfecte metgezel voor een picknick in de buitenlucht. Het PEVA hoofdcompartiment biedt plaats aan maximaal 9 blikjes. Het voorvak met ritssluiting geeft ruimte voor al je benodigdheden die je bij je hebt. De buitenstof bestaat uit AWARE ™ -polyester gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. AWARE ™ gebruikt alleen echt gerecyclede materialen die traceerbaar zijn vanaf de bron, wat dit echt uniek maakt. Door gerecyclede materialen te gebruiken, kunnen we enorme hoeveelheden water besparen, wat een positieve impact heeft op het milieu. Buitenkant 100% AWARE ™ gerecycled polyester. Interieur 100% PEVA. PVC vrij.

Afmeting: 21 x 13 x 22 cm.

 

 

 

 

Boodschappentas RPET ToteRPET gelamineerde non-woven boodschappentas met lange hengsels. Een klassiek tote/draagtasontwerp gemaakt om je dagelijkse boodschappen of andere items in te vervoeren. Draag de tas in je handen of over je schouder met de lange hengsels. Door het gerecyclede PET-plastic is deze tas een duurzame keuze. 100 gr / m².

Afmeting: 8 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

Katoenen Fruit en Groentetasje 02Katoenen fruit- en groentetasje, ecru.

Afmeting: 36 x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerecycled Katoenen Etui ToilettasKatoenen etui/toilettas, gerecycled katoen, 150 gr/m2.

Afmeting: 13,0 x 24,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trio Bobby SlingVeilig, comfortabel en slim, deze Bobby Sling is ontworpen voor de stadsreizigers. Voel je beschermd met de beroemde Bobby-antidiefstalfuncties zoals verborgen ritsen, geen toegang aan de voorkant, RFID-beschermd vak en snijbestendig materiaal, ook een 3-punts veilige gesp zorgt ervoor dat je dagelijkse benodigdheden altijd dicht bij je zijn.

Extra functies zoals waterafstotend materiaal en geïntegreerde USB-oplaadpoort maken deze crossbody-rugzak de meest handige optie voor uw dagelijkse reis. De Sling is van AWARE ™ -polyester gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. AWARE ™ gebruikt alleen echt gerecyclede materialen die traceerbaar zijn vanaf de bron, wat dit echt uniek maakt.
Door gerecyclede materialen te gebruiken, kunnen we enorme hoeveelheden water besparen, een positieve impact op het milieu.
Elke Bobby Sling bespaart 12 liter water en is gemaakt van 20 gerecyclede plastic flessen. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 32,5 x 9 x 21 cm.

Luxe laptoptas gemaakt van oude binnenbanden 01WoW! Een mooie luxe laptop tas gemaakt van oude binnenbanden van vrachtwagens! Upcycle! Met één binnenband kunnen er 4 tassen worden gemaakt. Met deze tas verminder je de CO2 uitstoot, en zorg je ervoor dat er minder afval wordt verbrand.

Deze producten begonnen hun leven in autobanden! Wist u dat 70% van de rubberindustrie naar bandenproductie gaat? Helaas gaat er vervolgens veel rubber verloren via verbranding en dat willen we voorkomen. In 2011 zagen de oprichters een kans: de binnenbanden van vrachtwagenbanden die anders verbrand zouden worden, upcyclen tot laptoptassen. Sindsdien zamelt het bedrijf de rubberen binnenbanden van vrachtwagenbanden in de afvalstroom van India in. Van één vrachtwagenband kunnen maar liefst vier laptoptassen worden gemaakt! We halen gebruikte rubberen binnenbanden uit vrachtwagenbanden in India en redden ze uit afvalverbranding. De voordelen van het upcyclen van dit rubber tot laptoptassen zijn drievoudig: CO2- en andere emissies nemen af; de hoeveelheid afval wordt verminderd. Er zijn verschillende modellen beschikbaar en de producten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden. De laptoptassen zijn verkrijgbaar met ritsen in de kleuren oranje, blauw, rood en geel.

 

 

Subcategorieën
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec