Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Zonnebrillen

Koffie Zonnebril 01WoW! Stoere zonnebril gemaakt van koffiedik en gerecycled ocean bound plastic (RPP). Deze verschillende materialen worden tot één materiaal gemaakt dat geschikt is voor het produceren van nieuwe producten, waaronder deze zonnebril. Met UV 400 bescherming (volgens Europese normen). De perfecte, duurzame giveaway. Met de aankoop van dit product steun je Plastic Bank®: een sociale onderneming, met het hoofdkantoor in Canada, die tot doel heeft om het plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan verarmde gemeenschappen. Plastic Bank® biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen, Indonesië en andere regio's contant geld of vouchers in ruil voor het ingezameld afval, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®."

Afmeting: 14,50 x 2,70 x 4,90 cm.

Zonnebril tarwestro Earth UV400Zonnebril Earth bestaat voor 60% uit plantaardige tarwestro vezels. Hierdoor heeft deze bril een natuulijke uitstraling. De glazen hebben een UV400 filter. De zonnenbril wordt in een FSC-gecertificeerd papieren geschenkdoosje geleverd.

Afmeting: 14,5 x 14,5 x 5,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarwevezel en bamboe zonnebrilZonnebril met montuur gemaakt van tarwestro-vezel en pootjes van bamboe. Met UV 400-glazen. Verpakt in kraftpapier-doos.

Afmeting: 3,2 x 4,7 x 14,4 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarwestro Zonnebril 01WoW! Deze zonnebril is grotendeels gemaakt van het afval van tarwe!  Superlicht en mooi design.

Op voorraad.
- Meer dan 60% gemaakt van tarweafval (rest PP)
- CE certification
- UV400

 

 

 

ECO tarwestro zonnebril 01ECO zonnebril met frame gemaakt van biologisch afbreekbare tarwestro vezels. Verpakt in kraftpapier doos. Met UV 400-glazen.

Afmeting: 4,8 x 14,2 x 14,2 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

LogoBril HoutHoge kwaliteit zonnebril uit hout.
Het hout kan in verschillende lagen en kleuren geproduceerd worden.

Minimale afname: 500 stuks.

 

 

 

 

 

 

 

LogoBril BamboeHoge kwaliteit zonnebril uit bamboe.
Deze brillen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Minimale afname: 500 stuks.

 

 

 

 

 

 

 

Bamboe Zonnebril 02Elegante en modische zonnebril in blues stijl. De pootjes zijn gemaakt van echt bamboe. Het montuur is fijn van structuur en is gemaakt van zwart PC. De zwart getinte glazen zijn gemaakt van acryl en hebben UV-400 bescherming. De zonnebril is licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Filtercategorie 3.

Materiaal: Bamboe
Gewicht: 28 gram.
Afmeting: 135 x 160 x 50 mm.

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input