Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Geschenkset

Geschenkset voor onderweg StyleUnisex On the Go geschenkset van Branded By Earth. Bevat 24 veganistische 4gr body wash, shampoo en een washandje van biologisch katoen. Alle onderdelen verpakt in een koker. Gepresenteerd in een doos van gerecycled papier. Gemaakt in de EU. Verwen iemand speciaal of jezelf met dit attente cadeau. Zorg goed voor je huid en haar met deze natuurlijke wellness-artikelen. Alles in deze set is gemaakt van natuurlijke en organische materialen, waardoor het een duurzame optie is die weinig tot geen impact heeft op het milieu.

Afmeting: 23,5 x 16,5 x 5,5 cm.

 

 

Geschenkset reizen 3 stuks CharmUnisex Travel geschenkset van Branded By Earth. Bevat veganistische 50gr body wash, shampoo en gezichtsscrub. Alle items verpakt in blik. Gepresenteerd in een doos van gerecycled papier. Gemaakt in de EU. Verwen iemand speciaal of jezelf met dit attente cadeau. Zorg goed voor je huid en haar met deze natuurlijke wellness-artikelen. Alles in deze set is gemaakt van natuurlijke en organische materialen, waardoor het een duurzame optie is die weinig tot geen impact heeft op het milieu.

Afmeting: 9 x 7,5 x 8,5 cm.

 

 

 

 

Geschenkset reizen 4 stuks EleganceUnisex reisgeschenkset van Branded By Earth. Bevat veganistische 50gr body wash, shampoo, gezichtsscrub en een tasje met trekkoord van biologisch katoen. Alle items verpakt in blik. Gepresenteerd in een doos van gerecycled papier. Gemaakt in de EU. Verwen iemand speciaal of jezelf met dit attente cadeau. Zorg goed voor je huid en haar met deze natuurlijke wellness-artikelen. Alles in deze set is gemaakt van natuurlijke en organische materialen, waardoor het een duurzame optie is die weinig tot geen impact heeft op het milieu.

Afmeting: 38 x 19,5 x 3 cm.

 

 

 

Geschenkset schoonheid 4 stuks AllureUnisex beauty gift set van Branded By Earth. Bevat vegan 50gr body wash, shampoo, gezichtsscrub, micellair waterzakje en een kurken zeepbakje. Alle onderdelen verpakt in papier. Gepresenteerd in een doos van gerecycled papier. Gemaakt in de EU.

Afmeting: 38 x 19,5 x 3 cm.

 

 

 

 

 

 

Franklin notitieboek set

Bamboe A6 formaat notitieboek met 70 pagina's van 70 gram gelinieerd papier, bijpassende pen en liniaal. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen.

Afmeting: 18 x 14,80 x 1,70 cm.

 

 

 

 

 

 

SubcategorieƫnInvalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input