Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Sleutelhangers

Huisvorm Bamboe SleutelhangerHuisvormige bamboe sleutelhanger. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor kleur per item kan verschillen.

Afmeting: 4,5 x 3,8 x 0,2 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bamboe Sleutelhanger HuisjeSleutelhanger van zink alloy in de vorm van een huis met bamboe front. Bamboe is een natuurlijk materiaal waardoor kleur per item kan verschillen. Zink is een duurzaam materiaal want het wordt na gebruik altijd hergebruikt. Dat scheelt veel grondstoffen, CO2 uitstoot en energie. Ook daarom heeft zink de beste milieuscores.

Afmeting: 7 x 4 x 0,3 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Sleutelhanger van gerecycled leer 01Het gerecyclede leer is gemaakt van hernieuwd materiaal uit leerafval van schoenen- en tassenproducties. De afvalresten worden verzameld, gemalen en opnieuw gebonden, met water en natuurlijke binders. In plaats van het te verbranden, heeft dit materiaal een nieuwe bestemming gekregen in een andere vorm. Het materiaal voelt rubberachtig aan en heeft een mooie matte uitstraling en ruikt ook nog naar leer! De gekleurde bovenlaag is gemaakt van een hele dunne PU laag op 100% waterbasis.
Het leerafval komt uit Italië. Italië is het land van de mode. Hier worden veel luxe merken geproduceerd en dus ook afval. De producten worden allemaal geproduceerd in Nederland, CO2 neutraal.
Kenmerken:

  • 55% afval leer
  • 35% vetten en natuurlijk latex
  • 10% water
  • Geproduceerd in Zuid-Europa
  • Voorzien van het Global Recycled Standard keurmerk
  • Getest op basis van REACH volgens de EU-richtlijnen

Een schitterende gift! Kan ook worden gepersonaliseerd.

Kleuren: Ocean Green, Black, Dark Blue, Taupe.
Afmeting: 6 × 0,5 × 9 cm.

Drijvende Sleutelhanger Boat 01Drijvende ovalen sleutelhanger van kurk met sleutelring en touw-detail.

Afmeting: 9 x 4 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Key Ring Atlanta 01Open uw drankjes moeiteloos met de Key Ring Atlanta. Dit is een combinatie van hout uit verantwoord beheerde bossen en metaal wat resulteert in een handige opener. Deze opener is gemakkelijk mee te nemen. De ketting wordt los meegeleverd. De opener wordt gepersonaliseerd met een full color bedrukking of een gravering.

Afmeting: 7 x 3,8 x 0,65 cm.

 

 

 

 

 

 

Key Ring Faro 01De Key Ring Faro is luxe en duurzaam tegelijk. Deze keying is gemaakt van kurk maar heeft een glad en zacht oppervlak. Dus perfect voor een full colour bedrukking. Door de metalen ring is hij super makkelijk om aan je sleutelbos te bevestigen.

Afmeting: 8,8 x 3,8 x 0,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Key Ring Helsinki 01De Key Ring Helsinki is een luxe sleutelhanger met duurzame uitstraling. Deze sleutelhanger is van hoge kwaliteit geborsteld staal, ingelegd met mooi blank esdoornhout.

Afmeting: 4,8 x 2,4 x 0,6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drijvende armband met sleutelhanger 01Watersportliefhebbers kunnen er naar uitkijken! De Floating armband. Een drijvende armband met sleutelhanger, voorkomt dat uw sleutel zinkt, tijdens het jetskiën, zeilen, varen, varen of andere vergelijkbare sportactiviteiten in het water. De geweven band met polyester vulling blijft drijven en is gemakkelijk terug te vinden. Het is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, licht en comfortabel.

Minimale afname: 250 stuks.
Afmeting: 30 x 2 cm.

 

Tapon sleutelhanger met kurkSleutelhanger met kurk.

Afmeting: Ø 2,35 x 4,4 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

sleutelhangers graveren met logo helsinkiLuxe sleutelhanger met duurzame uitstraling. Deze sleutelhanger van hoge kwaliteit geborsteld staal, ingelegd met een mooi stukje blank esdoornhout, heeft zowel een luxueuze als een duurzame uitstraling. Personalisering van de Luxe ECO Sleutelhanger door middel van bedrukking in full color of lasergravure.

Materiaal      : metaal en esdoornhout
Afmetingen  : 48 x 24 x 6 mm
Gewicht       : 28,3 gram

 

 

 

Sleutelhanger KurkSleutelhanger. Kurk en metaal. Geleverd in geschenkdoos.

Afmeting: 20 x 100 mm | Doos: 54 x 125 x 16 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

RINGAL Zilveren sleutelhanger met zaklampRingal zilveren sleutelhanger met zaklamp met 2 witte LED lampjes op zonne-energie.
Kan de energie voor meerdere uren opslaan.

Afmeting: 6,5 x 3,9 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Dynamo lamp sleutelhanger (zilver)Oplaadbare lamp sleutelhanger. Deze opwindzaklamp aan sleutelhanger raakt nooit opgebrand.

Kleur : Zilver
Materiaal : Kunststof
Lengte : 3,00 cm
Hoogte : 1,50 cm
Breedte : 4,00 cm

 

 

Drijvende sleutelhangerDrijvende sleutelhanger.
 

Kleur : Wit
Materiaal : Plastic
Gewicht : 20 Gram
Lengte : 9,00 cm
Diameter : 2,70 cm

 

 

 

Mini digitale banddrukmeterCompacte digitale banddrukmeter op een metalen sleutelring. Meet de druk in Bar.

Kleur : Zwart
Gewicht : 28 Gram
Lengte : 8,00 cm
Hoogte : 1,10 cm
Breedte : 3,00 cm

 

Handi bandspanningsmeter en sleutelhangerlampHandi bandspanningsmeter en sleutelhangerlamp. 2-in-1 sleutelhangerlamp en bandspanningsmeter. Geeft de druk tot maximaal 3,5 bar in pond, psi, bar en kilo. Inclusief batterij. Plastic.

Lengte : 8,70 cm
Hoogte   : 3,50 cm
Breedte : 2,10 cm
Kleur    : Wit

 

  
 
  

 

 

 

Bandenmeter - Handig in gebruik - Rij veilig en zuinig.Red de planeet met minder CO2-uitstoot. Zorg ervoor dat uw banden de juiste druk hebben, want dit leidt tot minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.
Voor het meten van bar/Kpa en LBS. 
 

Kleur : Zilver
Materiaal : Metaal
Lengte : 9,00 cm
Diameter : 1,00 cm

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input