Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Thema's


Waarom zouden we giftige, vervuilende bestanddelen gebruiken om apparatuur van energie te voorzien als we energie kunnen opwekken uit licht, water en zelfs ons eigen lichaam? Deze manieren om "Groene Energie" te genereren zijn het bewijs dat technologie en natuur hand in hand kunnen gaan.

.

Ook de natuur heeft een eigen recyclesysteem. Dit systeem tolereert PLA- een stof die lijkt op plastic, met dezelfde funcionaliteit en composteerbaar, net als planten. Als we vaker PLA gebruiken, wordt er minder afval geproduceerd.

.

 

Weg met al het oude, verwelkom het nieuwe- recycling is volwassen geworden!
Het gerycled PET van tegenwoordig is een materiaal van topkwaliteit en kan perfect gebruikt worden om nuttige voorwerpen mee te maken.

.

 

De natuurlijke rijkdommen van de aarde bieden allerlei voordelen en vele kansen. In ons assortiment organische stoffen en natuurlijke producten ziet u deze eigenschappen terug, waardoor u in contact staat met de natuur en zich één voelt met de wereld waarin u leeft.

.

 

Bent U op zoek naar een merktextiel dat een afspiegeling is van uw overtuiging om milieuvriendelijk en respectvol te willen leven en produceren?
Green Concept biedt een ruime collectie kleding en accessoires die met trots het "Groene" keurmerk dragen.

.