Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Onderzetters

ECO Onderzetters 01Prachtige onderzetters gemaakt van 100% gerecycled plastic! Het afvalplastic dat we hier voor gebruiken bestaat uit kleine huishoudelijke apparaten (zoals bijv. sapcentrifuges, koffiezetapparaten). Al het plastic afval komt uit Nederland, en we maken ook de producten in Nederland. Op voorraad de kleuren groen en wit marmer motief, maar eigen modellen zijn ook mogelijk. We hebben (optioneel) ook een mooi opberg bakje erbij gemaakt, van bamboe. Wordt geleverd in een mooi WoW doosje, met het hele verhaal erop!

 

Wooden Drink PlatesDeze set van 6 ecologische houten onderzetters is een echt natuurproduct. Rechtstreeks afkomstig van de bron met zichtbare jaarringen. De onderzetters zijn aan één zijde voorzien van een leuke print in kerstthema. De andere zijde blijft hiermee geschikt voor gebruik door het jaar heen.

Afmeting: Ø 7 cm.

 

 

 

 

 

 

Bierpon ronde onderzetter van kurkRonde onderzetter van kurk.

Afmeting: Ø 10 x 0,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bierquad vierkante onderzetter van kurkVierkante onderzetter van kurk.

Afmeting: 9,5 x 9,5 x 0,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leisteen OnderzettersSet van 4 onderzetters van leisteen met onderkant van EVA.

Afmeting: 10 x 10 x 0,3 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ECO Onderzetter VierkantEen onderzetter met een vlak profiel gemaakt van 99,5% gerecycled materiaal waaronder autobanden en papier. Gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de print in het product is gesmolten. Geleverd met anti-slip.

 

 

 

 

 

 

 

 

ECO Onderzetter RondEen onderzetter met een vlak profiel gemaakt van 99,5% gerecycled materiaal waaronder autobanden en papier. Gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de print in het product is gesmolten. Geleverd met anti-slip.

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec