Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

alt

“Onze toegevoegde waarde zit ‘m in het feit dat we creatief meedenken. Vaak is een idee dat bij ons wordt neergelegd nog niet vastomlijnd. Onze ervaring in de promotie branche helpt dan om suggesties te leveren dat aansluit bij de wensen van onze relaties”

Wietze Landman begon in 1982 met een rijke sales en marketing achtergrond een promotioneel bedrijf Promotion Products genaamd. Dit creatief adviesbureau op het gebied van relatiegeschenken, bedrijfskleding, gadgets en kerstpakketten dat hij runt samen met zijn zoon Thijs Landman levert al jaren pennen, neklinten, caps, jacks, T-shirts, bidons, paraplu’s aan bedrijven , overheden en  instellingen als KPN, Gemeente Amersfoort, Het Rode Kruis.

 “Niet alleen is duurzaam op dit moment heel trendy, maar het is vooral ook noodzakelijk om bijvoorbeeld de plastic soep te verkleinen”. Thijs landman begon in 2007 met Groene Gadgets.

Vanuit een persoonlijke behoefte om duurzamer om te gaan met deze planeet en ons steentje daaraan bij te dragen is Groene Gadgets ontstaan, een label van Promotion Products. Onze toegevoegde waarde zit ‘m in het feit dat we creatief meedenken. Vaak is een idee dat bij ons wordt neergelegd nog niet vastomlijnd. Onze ervaring in de promotie branche helpt dan om suggesties te leveren dat aansluit bij de wensen van onze relaties.

Groene Gadgets levert dezelfde producten op het gebied van relatiegeschenken en gadgets, maar dan de meest duurzame versies hiervan. Dit betekent dat onze producten volledig duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is de biologisch afbreekbare pen uit maïs. Je kunt er gewoon mee schrijven, je logo op bedrukken, maar deze pen legt geen druk op volgende generaties zoals al die andere plastic versies wel doen. Al onze duurzame producten zijn te vinden in op onze website en catalogi. Neem eens een kijkje en wij weten zeker dat er iets voor u tussen zit. U krijgt mooie, handige en Groene Gadgets, terwijl de wereld ietsje schoner wordt, win-win wat ons betreft!

 


 

 .