Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Woon- & Leefstijl

Klein Insectenhotel 01Insecten zijn onmisbaar in de natuur! Door dit insectenhotel te plaatsen help je ze om van daaruit hun nuttige werk te doen. Dit kleine insectenhotel zal solitaire bijen en gaasvliegen huisvesten. Het insectenhotel moet op een zonnige plaats, beschermd tegen wind en regen, minimaal 50 cm vanaf de bodem worden geplaatst. De voorkant met de opening moet op de zonzijde worden geplaatst. Aan de achterkant zit een gat om gemakkelijk op te hangen. Gemaakt van hout.

Afmeting: 17 x 3,5 x 12 cm.

 

 

 

 

Insektenhotel Lifetime Garden 02Verwelkom kleine vliegende gasten in je tuin met een heus hotel. Dat is niet alleen leuke aankleding; je helpt ook het milieu! Sommige insecten hebben het moeilijk, terwijl ze onmisbaar zijn voor het ecosysteem en je tuin alleen maar goed doen. Het Lifetime Garden insectenhotel biedt onderdak en bescherming aan allerlei soorten nuttige insecten in je tuin, bijvoorbeeld om te overwinteren. Vooral lieveheersbeestjes en vlinders maken gebruik van het hotel, naast solitaire bijen en wespen. Hang het hotel op een zonnige plek op het zuiden met veel bloemen in de omgeving.

Dit insectenhotel bestaat in 2 varianten. Je ontvangt automatisch 1 van de 2. Ze zijn beide van hout, gelijk in omvang met een dakje van boomschors. Ook de indeling is gelijk, alleen de vulling varieert en de kleur van het middelste vakje. In beide varianten vind je rietstengels, houtblokjes met boorgaten en een verticale opening, speciaal voor vlinders. In de ene versie zitten dennenappels en lang, dik blad. In de andere zit zaagsel.
Minimale afname: 143 stuks.

Afmeting: 30 x 10 x 28 cm.

Insect Hotel Butterfly ShapedDit hangend Insect & Bijenhuis herschept de authenticiteit van de natuurlijke habitat. Biedt onderdak voor vele soorten insecten, bijen, wespen en vlinders. Die helpen bij de bemesting en zorgen de bestuiving van bloemen en planten. Minimale afname: 333 stuks.

Afmeting: 27,5 x 24 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blossombs Gift box large met 9 zaadbommen en jutezak 01Deze extra grote geschenkdoos bevat 9 Blossombs en een jute opbergzak. Help vlinders en bijen en breng kleur in je buurt! Met de vrolijk gekleurde zaad "bommen" van Blossombs creëer je een waar bloemenzee- en voedselparadijs voor bijen en vlinders. Gooi de Blossombs waar je bloemen wilt; in de tuin, op het balkon of op een braakliggend stuk land, wacht op de regen (of gebruik een gieter) en na een paar weken zullen jij, de bij en de vlinders genieten van de meest kleurrijke bloemen!
Verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

Gemaakt in Nederland met biologische wilde bloemzaden en natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten.
Zaaitijd: maart tot juli. Breng kleur in de wereld!

Bedrukt in witte of zwarte kleur.
Extra kosten bij witte kleurendruk.

InsectenhotelHouten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeesjes. Een warme en beschutte plaats om de insecten te laten overwinteren.

Afmeting: 24,6 x 20,0 x 7,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Alba Paddenstoelen SetEen perfect paddenstoelenmandje waarin, dankzij het natuurlijke materiaal, de paddenstoelen kunnen ademen en zo lang mogelijk vers blijven. De zijkanten van de mand zijn gemaakt van katoenen canvas en de bodem van gevlochten riet. Er is ook een praktisch paddenstoelenmes inbegrepen dat makkelijk aan de mand kan worden vastgemaakt wanneer deze niet in gebruik is.

Afmeting: 37 x 20 x 24 cm.

 

 

 

 

 

Baby Plant Blauwe Beshet hele jaar verkrijgbaar! Maak kennis met de nieuwste telg in ons assortiment.

Baby Plant Barry Blueberry!
Zoals je bij al onze Baby producten gewend bent is ook de verpakking van de blauwe bessenstruik op diverse manieren te personaliseren. Middels een bedrukking op het geboortecertificaat, een hangtag, een sleeve, customized verpakking of een combinatie hiervan.

Barry is het hele jaar verkrijgbaar.
Wat zit er in dit doe-het-zelf pakket:
• Bessenplant in pot
• Bodemverbeteraar
• Bessenmaatje, om de grootte van de bessen te meten
• Kokosmatje
• Geboortecertificaat met unieke code

Baby Tree groep NL 02Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en geboortecertificaat. Met een beetje verzorging en liefde kan het boompje uitgroeien tot een goed producerende fruitboom. Er is keuze uit 4 fruitsoorten; appel, kers, peer en pruim. Een Baby Tree kan geplant worden in de tuin, in een terrasbak, in een pot en is ook geschikt voor balkon. Wij kunnen de verpakking en het label van het boompje personaliseren.

Ben jij op zoek naar een eigen fruitboom of een origineel cadeau? Dan ben je bij Baby Tree aan het juiste adres. Op deze site koop je jouw “Doe het zelf” fruitboom pakket.

Kernwaarden Baby Tree:

  • Leer hoe je jouw eigen fruitboom grootbrengt.
  • Keuze uit Appel, Kers, Peer of Pruim.
  • Geschikt voor in de tuin, terrasbak en pot.
  • Online animatie- en instructiefilmpjes.
  • Gratis Bamboestok, voedingstablet, bindmateriaal en geboortecertificaat.

Zak met basilicumzaadjes BasilZak met basilicumzaadjes. Voeg 300 ml water toe aan de zak met geperste aarde en er vormt zich 1 liter tuincompost waar je de zaadjes in kunt planten.

 

 

 

 

 

 

 

Zak met mintzaadjes MintZak met mint zaadjes. Voeg 300 ml water toe aan de zak met geperste aarde en er vormt zich 1 liter tuincompost waar je de zaadjes in kunt planten.

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec