Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Vogelhuisjes

VogelhuisjeMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 1,5 cm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage. Het gebruikte hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Afmeting: 59 x 26,5 x 55 cm.

 

 

 

 

Vogelhuisje RustiekMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 15mm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage.

Afmeting: 12 x 14,5 x 22,5 cm.

 

 

 

 

 

Coco BirdhouseNieuw bij Groene Gadgets: Coco Birdhouse. Een vogelhuisje gemaakt van een gebruikte Kokosnoot! Hand gemaakt in Sri Lanka. En ja, we graveren hem ook!

 

 

 

 

 

 

 

WoohouseBouw je eigen vogelhuisje van MDF.

Afmeting: 14 x 10,5 x 17 cm.

 

 

 

 

 

 

Lifetime Garden Love Birds Vogelhuis

Dit vogelhuisje is gemaakt van echt hout met kleine stukjes mos. Zeer decoratief: de nestkast voor vogels heeft de vorm van een klein huisje en is versierd met liefdevolle details. Daartoe behoren de kleine vensterluiken of borden met decoratieve opschrift. Om op te hangen: boven aan het huisje is een metalen ring bevestigd. Je kunt het vogelhuis er eenvoudig aan een tak in de tuin hangen. Dankzij de afwerking van stevig hout hebben kleine vogels een zeer goede grip. Bescherming tegen katten: hongerige vogels kunnen direct in het huisje komen en daar in alle rust hun korrels pikken. Hongerige katten daarentegen moeten daar buiten blijven. Het vogelhuisje is compact gebouwd en is geschikt voor plaatsen met weinig ruimte, bijvoorbeeld op het balkon. Minimale afname: 253 stuks.

Afmeting: 16 x 14 x 16 cm.

 

 

Lifetime Garden Vogelhuis Caravan 01

Dit opvallende vogelhuisje zal vele vogelsoorten naar uw tuin lokken. Het voedsel ligt veilig tegen regen en sneeuw en is gemakkelijk bij te vullen. Het volgehuis is gemaakt van massief hout en is weerbestendig. Hierdoor kunnen de vogels het hele jaar door genieten van dit mooie vogelhuisje. Het vogelhuis is zeer eenvoudig ergens op te hangen door het meegeleverde koord. Minimale afname: 168 stuks.

Afmetingen: 23 x 14,5 x 14 cm.

 

 

 

 

Lifetime Garden Vogel VoederhuisDit vogelvoederhuis is een leuk vogelhuisje op standaard, leuk om vogels naar je tuin te lokken. Met dit houten vogelvoederhuis verwelkom je de vogels in je tuin. Het vrijstaande voederhuis is 115 cm hoog en staat stevig op 4 pootjes. Dit Lifetime Garden vogelvoederhuis is een leuk vogelhuisje op standaard, leuk om vogels naar je tuin te lokken. Met dit houten vogelvoederhuis verwelkom je de vogels in je tuin. Het vrijstaande voederhuis is 115 cm hoog en staat stevig op 4 pootjes. Het dakje zorgt ervoor dat het vogelvoer droog blijft. Dit voederhuisje wordt als (simpel) bouwpakket geleverd. Minimale afname: 115 stuks.

Afmeting: 115 x 35 x 35 cm.

 

 

 

 

Vogelhuis Vakantie Lifetime Garden

Een vrolijk gedecoreerd vogelhuisje. Dit vogelhuisje heeft het model van een caravan en busje en is aangekleed in verschillende vakantie taferelen. Verpakt per 4 stuks. Materiaal: Hout. Kleur: Multi. Merk: Lifetime Garden. Minimale afname: 118 stuks.

Afmeting: 28 x 17 x18 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esmee 100 gerecyclede voerbak incl. touw 01Esmee is lief op meerdere manieren. Zo is ze lief voor onze wereld omdat ze volledig gemaakt is uit gerecyclede, oude drankverpakkingen. Daarnaast is ze lief voor jou omdat ze zo gemakkelijk is in gebruik; je klikt er een pot vogelpindakaas of wat suetbollen in en ze is klaar voor gebruik. En als laatst is Esmee natuurlijk lief voor onze zingende vrienden, omdat ze op een veilige manier voer aanbiedt aan de kleinere vogels. Esmee is voorzien van een touw en laat zichzelf graag sierlijk schommelen op een leuke plek in de boom en is uitermate geschikt voor vogelpindakaaspotten en suetbollen. Te bestellen vanaf 25 stuks met bedrukking.

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec