Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Vogelhuisjes

Vogelhuisje PeckerUniek vogelhuisje gemaakt van 4mm dik hout. Gemakkelijk te monteren en gedemonteerd geleverd.

Afmeting: 13 x 18 x 12,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten vogelhuis WesleyHouten vogelhuisje met verf set, inclusief vier kleuren verf en een kwast.

Afmeting: 13,4 x 6,7 x 12,8 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nestkast voor pimpelmeesDeze nestkast is ontworpen voor de pimpelmees en is ook geschikt als schuilplaats. Behalve de pimpelmees kunnen ook de kuifmees, glanskop, matkop en zwarte mees gebruik maken van deze nestkast. De kast is voorzien van een sleutelgatfrees en afvoergaten voor regenwater.

Afmeting: 13,50 x 17 x 23,50 cm.

 

 

 

 

 

 

VogelhuisjeMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 1,5 cm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage. Het gebruikte hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Afmeting: 59 x 26,5 x 55 cm.

 

 

 

 

Vogelhuisje RustiekMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 15mm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage.

Afmeting: 12 x 14,5 x 22,5 cm.

 

 

 

 

 

rackpack tweet suite online bestellen met logoRackpack Tweet Suite: een wijnkist en een vogelhuisje in één. Door dit wijnkistje op te hangen in je achtertuin, aan een boom of aan een paal creëer je een mooi duurzaam vogelhuisje om allerlei vogelvrienden aan te trekken. De Tweet Suite brengt vreugde voor jou en de vogels! Rackpack: een wijngeschenkkist met een nieuw tweede leven! • geschikt voor één fles wijn • 8-10 mm duurzaam dennenhout • wijn niet inbegrepen. Per stuk in kraft doos.

Afmeting: 14,00 x 40,00 x 15,00 cm.

 

 

 

 

Houten VogelhuisjeHelp vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. Dit vogelhuisje is met een invliegopening van 33mm ideaal voor huismussen. Maar ook mezen, bonte vliegenvangers en boomklevers kunnen hun intrek nemen in dit vogelhuisje. Het vogelhuisje is gemaakt van FSC® gecertificeerd hout. Aan de zijkant bevindt zich een opening waardoor het vogelhuisje makkelijk schoongemaakt kan worden. Aan de achterkant bevindt zicht een voorgeboord gat zodat je het vogelhuisje makkelijk kunt ophangen.

Afmeting: 23,5 x 12,5 x 15,8 cm.

 

 

 

Vogelhuisje BouwpakketBouw je eigen vogelhuisje. Dit 7-delige bouwpakket vogelhuisje kan opgezet worden zonder gereedschap. Het is gemaakt van MDF hout en wordt in een geschenkverpakking geleverd inclusief instructies.

Afmeting: 14,2 x 12,1 x 17,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

WoohouseBouw je eigen vogelhuisje van MDF.

Afmeting: 14 x 10,5 x 17 cm.

 

 

 

 

 

 

Vogelhuisje 01Onze gevederde vrienden zijn blij met eten in het koude seizoen - wat is er mogelijk? Jazeker, een vogelhuisje als voederplaats! De afzonderlijke stukken hout worden in elkaar gezet en met het meegeleverde snoer buiten opgehangen om een ​​vogelvoeder te maken. Minimale afname: 250 stuks.

Afmeting: 9,5 x 15,5 x 6,0 cm.

 

 

 

 

Subcategorieën


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input