Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Eten & Drinken

Norländer Washed Kraft Lunchbag BruinDeze milieuvriendelijke Lunchtas is gemaakt van kwalitatief en 100% gerecycled papier uit Europa. Voorzien van een ruim hoofdcompartiment welke met een riempje te sluiten is. Ideaal als tas voor de lunch of andere kleine attributen.

Afmeting: 24 x 14,5 x 25 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Roestvrijstalen lunchbox met bamboe deksel en spork 01Geniet onderweg van een gezonde, zorgeloze lunch met de strak ogende roestvrijstalen lunchbox met bamboe deksel. Inclusief handige elastische band en spork. De broodtrommel kan niet in de magnetron en oven. Alleen handwas. Inhoud 1,5 liter.

Afmeting: 6,5 x 13 x 18 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Lunchbox van gerecycled PP Lunch 01Een lunchbox gemaakt van 100% gerecycled plastic, die ook nog eens 100% foodsafe is! Veel mensen kennen en zijn dol op hun vertrouwde lunchbox... Maar eentje gemaakt van gerecycled plastic? Dat is een heel nieuw verhaal! Tijdens het productieproces voor het maken van diverse voedselveilige keukenproducten blijft er vaak snijafval over. In plaats van ze weg te gooien, wordt dit plastic afval verzameld en verwerkt tot korrels. En van deze korrels worden lunchboxen gemaakt. De elastische band rond de lunchbox is gemaakt van 33% upcycled denim en 66% Tencel - een stof gemaakt van natuurlijke houtcellulose. De combinatie van beide materialen zorgt ervoor dat het elastiek een soort cellulose blijft, wat recycling achteraf mogelijk maakt. De lunchbox is vaatwasmachinebestendig, niet magnetronbestendig.

Fast Facts:
· Lunchbox gemaakt van 100% post-productie gerecycled polypropyleen
· Elastische band gemaakt van upcycled denim en natuurlijke houtcellulose
· In hoogte verstelbaar
· Gemaakt in Europa
· Op voorraad donkergrijs

Snoeppot kraft karton deksel 240 mlSnoeppot van natuurlijk ongebleekt kraft karton met deksel 240 ml, gevuld met ca. 175 gr. DutchDex hartjes met natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Afmeting: Ø 9,3 x 6,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantaardige KauwgomWoW! Veganistische, plantaardige, biologisch afbreekbare, 100% natuurlijke kauwgom in een eigen promotieverpakking. Gewone kauwgom is gemaakt van petroleum en breekt niet op natuurlijke wijze af. Elk stukje kauwgom dat op straat wordt gegooid, heeft grote gevolgen voor het milieu, omdat dit soort afval 20 jaar blijft zitten en permanent rivieren vervuilt. Het is niet alleen slecht voor de natuur, het is ook slecht voor mensen. Kauwgom die je in de supermarkt koopt of als promotieartikel is gevuld met verborgen plastics en chemicaliën, zoals aspartaam, kunstmatige smaakstoffen en zoetstoffen. Het is alsof je op een autoband kauwt. Gelukkig is er een alternatief! Gezonde, duurzame kauwgom die wordt geleverd in een even duurzame verpakking. Onze 100% natuurlijke kauwgom is vol van smaak en tegelijkertijd biologisch afbreekbaar, plantaardig, veganistisch en vrij van suiker, aspartaam, plastic, kunstmatige smaakstoffen en zoetstoffen. De verpakking is CO2-neutraal, gemaakt van gerecycled karton en organische inkt. Het vervult ook een sociaal doel, omdat het verpakt is in een inclusieve werkruimte die werkgelegenheid biedt aan mensen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Deze bijzondere kauwgom is verkrijgbaar vanaf 250 stuks, te gebruiken als duurzame weggeefactie, voor marketingdoeleinden of als private label product.

Productinformatie:
• Verkrijgbaar in 3 smaken: munt, citroen en kaneel
• Biologisch afbreekbaar binnen 3-6 maanden
• Vrij van plastic, dierlijke producten en kunstmatige zoetstoffen
• Gezoet met xylitol voor een gezond gebit
• 100% gerecycled karton en organische inktverpakking

Fruitmand Groot 01Fruitmand Groot:
3 x Groene appel (Granny Smith)
3 x Rode appel (Royal Gala)
3 x Peer (Conference)
3 x Sinaasappel (hand/pers)
9 x Mandarijn

Uiteraard is het mogelijk om nog een kaartje toe te voegen aan de fruitmand.

 

 

 

 

 

Fruitmand Klein 01Fruitmand Klein:
1 x Groene appel (Granny Smith)
1 x Rode appel (Royal Gala)
1 x Peer (Conference)
1 x Sinaasappel (hand/pers)
3 x Mandarijn

Uiteraard is het mogelijk om nog een kaartje toe te voegen aan de fruitmand.

 

 

 

 

 

Transparant Biodegradable bakje Ø 70 x 40 mmTransparant Biodegradable bakje met los deksel 70 mm Ø x 41 mm, gevuld met 65 gr. DutchDex Dextrose mints, fruit bolletjes of fruit hartjes.

Afmeting: Ø 70 x 40 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Transparant Biodegradable bakje Ø 70 x 25 mmTransparant Biodegradable bakje met los deksel 70 mm Ø x 26 mm, gevuld met 40 gr. DutchDex Dextrose mints, fruit bolletjes of fruit hartjes.

Afmeting: Ø 70 x 25 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

AstoriaboxLunchbox met 1 vak, 1 vork en 1 mes van 50% bamboevezel en 50% PP kunststof. Inclusief elastieken band.

Afmeting: 16,5 x 11 x 5 cm.

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec