Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

kerstboompjes met hangerInstant sfeer in huis of op je werkplek? Dat kan met onze unieke collectie mini kerstbomen!
Een geschenk is natuurlijk altijd een goed idee, maar in deze bijzondere tijd kunnen we natuurlijk allemaal wel wat extra positiviteit en waardering gebruiken. En hoe leuk is het om in de donkere decemberdagen verrast te worden met een vrolijk versierd en verlicht kerstboompje? Wil je nog een extra persoonlijke touch geven aan je kerstgeschenk? Voorzie de boompjes dan van een custom made hanger voorzien van jullie eigen logo of design en een kaartje met persoonlijke boodschap.

Kerstboompjes als relatiegeschenk
Geef eens een boompje! Deze kerstboom wordt geleverd in een kweekpot met een jute zakje eromheen gewikkeld. Het kerstboompje kan volledig op maat gemaakt worden met diverse personalisatiemogelijkheden. De hangers mogen een maximale afmeting hebben van 10 x 10 cm en worden aan 1 zijde FC bedrukt. De kerstballen hebben een diameter van 6 cm. De kerstverlichting wordt geleverd met batterijen. Tevens een prachtige guirlande als versiering om de boom compleet aan te kleden. Alle artikelen worden verpakt in een cadeauzakje. Zo kan de ontvanger zijn eigen boom versieren.
Liever een compleet versierde kerstboom weggeven? Dat kan ook, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden hiervoor. Vraag naar de kleurvariaties naarmate het seizoen evolueert, de kleuropties kunnen afnemen.

Een kerstboom brengt instant kerst-vibe bij jou thuis of op kantoor!
Dit groene geschenk is per post te verzenden naar elk huisadres of werkadres. Verras jouw relaties, personeel of prospects in de laatste maand van het jaar. Wij kunnen uiteraard ook de verzending voor jou regelen, dat doen we graag. De mini kerstboom is te leveren in de maanden november en december.

Kerstboompjes specs op een rijtje:

  • Dagelijks een klein beetje water geven.
  • Groen en duurzaam
  • Niet giftig voor mens en of dier
  • Uit de buurt van de verwarming en felle lampen houden
  • Naar eigen wens te customizen
  • Informeer eens naar de mogelijkheden voor kerstboompjes in de kleur van jouw huisstijl.

Geef groen, geef duurzaam en draag jouw steentje bij aan het milieu.

Steun het project Trees for the Future
Voor elke verkochte kerstboom, plant of droogbloemboeketje, dragen wij bij aan de missie van Trees For the Future. Maak hiermee een positieve impact op het klimaat!

Trees for the Future

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input