Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Tonys Chocolonely Kerstreep 180 GAll I want for christmas is joehoe.. ! De (h)eerlijke Tony’s Chocolonely Kerstrepen worden ingewikkeld in een persoonlijke wikkel (breed of smal). Ga voor een compleet eigen design of kies voor een van onze inspirerende ontwerpen met jouw logo, beeldmerk, tekst of slogan. Individuele namen en/ of adressen drukken?

Tony’s Chocolonely (h)eerlijk ingewikkeld bestaat uit:
Tony’s Chocolonely Kerstreep verpakt in jouw persoonlijke wikkel.

Extra veel (h)eerlijke chocolade (180 gram), breek de kerstboom uit en probeer die maar eens eerlijk te delen! Waarom? Tony wil alle chocoladefans op smakelijke wijze duidelijk maken dat de inkomsten in de chocoladewereld ongelijk verdeeld zijn.

Smaken
Kerst
De Fairtrade kerstrepen zijn verkrijgbaar in 3 smaken: melk glühwein en puur candy cane en melk gemberkoekjes. Een kerstboom in je reep (en in je boom).

Chocoladereep als promotionele gift
Een cadeau uitpakken blijft bijzonder. Zeker als je een Tony’s Chocolonely Kerstreep krijgt met een persoonlijke wikkel. Een gepersonaliseerd cadeau om uit te delen. Deel de repen van Tony’s uit en zorg voor extra veel impact, want samen maken we chocolade 100% slaafvrij!

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input