Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Duurzame Kerstdecoratie

Kerstboomhangers Laponia 01Set van 12 houten kerstboomhangers.

Afmeting: 15,5 x 12,5 x 2 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten Kerstboom WoodtreeDecoratieve houten kerstboom met 12 verschillende kerstboomhangers. Verpakt in een kartonnen doos met transparante deksel.

Afmeting: 22 x 16,5 x 2 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Houten RendierhoofdEen houten set bestaande uit verschillende losse onderdelen. Schuif de onderdelen in elkaar om uw eigen rendierhoofd te creëren. Hang deze vervolgens aan de muur als uw decoratieve jachttrofee.

Afmeting: 29 x 25,5 x 3,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Houses LED GarlandDeze doe-het-zelf LED slinger op batterijen zorgt voor een unieke sfeer in huis of in de kerstboom. Elk van de 10 LED lampjes kan voorzien worden van een gezellig houten kersthuisje. Klik de kersthuisjes gezellig samen in elkaar om het tot een mooi lichtgevend geheel te maken. Per set verpakt in een full color showdoos. Exclusief batterijen.

Afmeting: 23 x 23 x 3 cm.

 

 

 

 

 

Houten Kerstboom met SterLeuke houten kerstboom. Passend in elk interieur. Zet de kerstboom zelf in elkaar en maak deze af met de bijgevoegde ster en voeg leuke accessoires toe. Accessoires zijn los te verkrijgen.

Afmeting: 35 x 20 x 6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Xmas Tree Deco GreyDecoratieve kersboom met 4 kerstballen opgetuigd. Ideale decoratie tijdens de kerst- en feestdagen.

Afmeting: 40 x 35 x 0,6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Xmas Tree Deco WhiteDecoratieve kerstboom met 4 kerstballen opgetuigd. Ideale decoratie tijdens de kerst- en feestdagen.

Afmeting: 40 x 35 x 0,6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Xmas Tree Dark WoodLeuke donkere kerstboom met kerstwens.

Afmeting: 13 x 7 x 23 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wooden Drink PlatesDeze set van 6 ecologische houten onderzetters is een echt natuurproduct. Rechtstreeks afkomstig van de bron met zichtbare jaarringen. De onderzetters zijn aan één zijde voorzien van een leuke print in kerstthema. De andere zijde blijft hiermee geschikt voor gebruik door het jaar heen.

Afmeting: Ø 7 cm.

 

 

 

 

 

 

Vibes XMAS Word DecorationSfeervolle en gezellige houten XMAS woord decoratie in het rustige en zachte Vibes thema. De 4 letters zijn vast aan elkaar verbonden en is een decoratieve toevoeging tijdens de feestdagen in elk huishouden. Dit artikel is uitstekend te combineren met andere artikelen uit de Vibes lijn zoals de Vibes Theabox en de Vibes Candle Holder.

Afmeting: 35 x 11 x 2,5 cm.

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec