Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Duurzame Kerstdecoratie

SENZA Houten Dorp ZwartDit houten dorp zorgt voor een gezellig en sfeervol tafereel. Door kaarsen of theelichtjes achter de huisjes te plaatsen, ontstaat er een warm en vrolijk verlicht dorpje. De houten panelen zijn uitklapbaar waardoor je het dorp naar eigen wens kunt neerzetten. Dit vrolijke artikel kan het hele jaar door gebruikt worden. Ook beschikbaar in: Naturel Dit artikel is geschikt om te versturen als brievenbuspost

Afmeting: 58 x 0,5 x 22 cm.

 

 

 

 

Senza Houten Dorp Naturel 01Dit houten dorp zorgt voor een gezellig en sfeervol tafereel. Door kaarsen of theelichtjes achter de huisjes te plaatsen, ontstaat er een warm en vrolijk verlicht dorpje. De houten panelen zijn uitklapbaar waardoor je het dorp naar eigen wens kunt neerzetten. Dit vrolijke artikel kan het hele jaar door gebruikt worden. Ook beschikbaar in: Zwart Dit artikel is geschikt om te versturen als brievenbuspost

Afmeting: 58 x 0,5 x 22 cm.

 

 

 

 

 

SENZA HOUTEN ADVENTSKANDELAAR 03Tel de dagen af naar kerst en oud en nieuw met deze mango houten adventskandelaar! Schuif de kandelaar iedere dag een stukje vooruit en steek een dinerkaars aan voor extra sfeer. De datums van kerstavond, kerst en oudejaarsdag zijn goud en vallen hierdoor extra op. De kandelaar van maar liefst 58 cm is te gebruiken vanaf tien december. Een ware blikvanger in iedere huiskamer.

Afmeting: 58 x 4,5 x 4 cm.

 

 

 

 

Houten Kerstboom WoodtreeDecoratieve houten kerstboom met 12 verschillende kerstboomhangers. Verpakt in een kartonnen doos met transparante deksel.

Afmeting: 22 x 16,5 x 2 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Senza houten kersthangers 01Deze 9-delige set met houten kersthuisjes zal geen enkele kerstboom misstaan. Door middel van het touwtje kun je zelf bepalen waar je de huisjes wilt ophangen. Al met al een vrolijke en sfeervolle decoratie.

Afmeting in gebruik: 17,5 x 11,5 x 1,5 cm.
Afmeting Verpakking: 17,5 x 11,5 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Senza papieren boomDit leuke decoratiestuk mag tijdens feestdagen niet ontbreken op tafel. Het boompje kun je zelf uitvouwen en op de standaard plaatsen. Het houten stammetje fungeert als onderstel, waardoor het geheel stevig blijft staan.

Materiaal: Hout, Papier.
Kleuren: Groen, Blauw, Zwart, Bruin.
Afmeting in gebruik: 15,5 x 15,5 x 32 cm.
Afmeting Verpakking: 33 x 18,5 x 7 cm.

 

 

 

 

Senza Papieren Glitter KerstboomDit leuke decoratiestuk mag tijdens feestdagen niet ontbreken op tafel. De papieren kerstboom kan uitgevouwen worden tot een 3D model welke tevens is voorzien van een subtiel goud glitter laagje. De kerstboom blijft 1 geheel door middel van kleine magneetjes.

Kleuren: Zwart, Groen, Grijs.
Materiaal: Hout, Papier.
Afmeting in gebruik: Ø 20,5 x 24 cm.
Afmeting Verpakking: 10,5 x 24 x 1 cm.

 

 

 

Senza slinger met papieren kerstbomenDeze vrolijke Garland slinger zorgt gegarandeerd voor een warme kerstsfeer. De slinger is in totaal 3,20 meter lang en bevat in totaal 30 papieren kerstboompjes. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld de woonkamer mee te decoreren.

Dit artikel is geschikt om te versturen als brievenbuspost

Kleuren: Zwart, Grijs, Groen.
Materiaal: Papier.
Afmeting in gebruik: 320 cm.
Afmeting Verpakking: 18 x 13 x 0,5 cm.

 

 

Senza slinger met foto clips

Deze 10-delige set met mini knijpertjes zijn gedecoreerd met kerstbomen en rendieren. Bij de set wordt een koord meegeleverd zodat je hier al je kerstkaarten aan op kunt hangen. Uiteraard kun je de knijpertjes ook gebruiken om je mooiste kerstfoto’s mee op te hangen.

Kleuren: Zwart, Rood
Materiaal: Hout
Afmeting in gebruik: 300 cm.
Afmeting Verpakking: 16,5 x 16,5 x 2 cm.

 

 

 

Senza tafeldecoratie papier zilver 30Met deze vrolijke tafeldecoratie kun je iedere eettafel versieren. De papieren figuren zijn allemaal kerst gerelateerd en daarmee dus perfect om op je dinertafel te leggen tijdens de feestdagen Een leuk item wat net voor de finishing touch kan zorgen.

Materiaal: FSC Papier.
Afmeting in gebruik: 5 x 5 x 0,5 cm.
Afmeting Verpakking: 14,5 x 16 x 3 cm.

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input