Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Windgenerator LED

De propeller drijft een kleine stroomgenerator in de windturbine aan, die het opgewekte vermogen doorgeeft aan de aangesloten LED's en deze verlicht. Onze e-bike kit - ECO Biker - heeft dezelfde eigenschappen - fietsen met de kracht van de wind.

De 3-delige kit is snel op te zetten en klaar voor gebruik. Het is de kleinste elektriciteitsproducent ter wereld. Blaas op de propeller totdat deze krachtig draait. Er wordt elektriciteit opgewekt. Hierdoor gaan de LED's in de transparante gondel branden. Een logopedist gebruikt de WG als hulpmiddel bij zijn therapie. Astmapatiënten trainen er elke dag mee.

500 van deze kleine gedeelde flats zijn de bijzondere aantrekkingskracht van een Engels havenrestaurant. De huurder heeft het dak en de entree van zijn restaurant versierd met de gedeelde flats. Bij elk briesje lichten 's avonds de contouren van het restaurantdak op. Een verlichting die geen stroomkosten veroorzaakt en veel aandacht trekt. Vergelijkbaar product zie ook onze ECO biker fiets 2163. Kinderen maken al op de kleuterschool kennis met deze generator en vertellen er thuis enthousiast over.

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec